Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g94g61kcal1.6g11.3g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 63g40kcal1.9g3g2.2g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g38g38kcal7.1g0g0.8g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g13g21kcal0.3g0.7g1.9g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.3g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g323kcal22.2g30.4g10g0g
Valittu annoskoko333g162kcal11.1g15.2g5g0g
Annoskoko puolitettuna166g81kcal5.6g7.6g2.5g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653