Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 18g54kcal3.4g0.5g4.4g0g
Tomaatti 29g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Makaroni, tumma 44g158kcal5.9g28.8g1.3g2.6g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.5g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Soijarouhe, vaalea 8.8g34kcal3.4g4.1g0.2g0.9g
Atria kevyt jauheliha58g99kcal11.1g0g5.8g0g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g803kcal51.6g73.6g30.6g9.6g
Valittu annoskoko333g402kcal25.8g36.8g15.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna166g201kcal12.9g18.4g7.7g2.4g
Arvot/100g100g121kcal7.8g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964