Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g66g210kcal9g38g2.1g5.4g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g87g112kcal13.1g0g7.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 38g16kcal3.7g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen109g36kcal3.6g5.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 5.5g48kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g888kcal62.4g88.2g33.6g11.2g
Valittu annoskoko333g444kcal31.2g44.1g16.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna166g222kcal15.6g22.1g8.4g2.8g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754