Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty139g103kcal2.6g21.4g0.3g1.4g
Kurpitsa 54g8.6kcal0.4g1.1g0.1g1.1g
Sipuli 25g7.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g5.6g26kcal0g0g2.9g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g53g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr56g56kcal6.7g1.5g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g423kcal20.6g54.4g12.4g7.2g
Valittu annoskoko333g212kcal10.3g27.2g6.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna166g106kcal5.2g13.6g3.1g1.8g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633