Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g100g20kcal1.3g3g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Katkarapu 68g46kcal9.7g0g0.7g0g
Herne 30g21kcal1.5g2.8g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Spagetti 125g409kcal12.7g83g1.4g4.2g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g2.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g1099kcal53g179g15g10.4g
Valittu annoskoko333g550kcal26.5g89.5g7.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna167g275kcal13.3g44.8g3.8g2.6g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844