Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 645g491kcal12.1g99.9g1.3g6.4g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Porkkana 53g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Purjosipuli 43g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala13g35kcal2.5g0.6g2.5g0g
Nakki,popsi grillinakki685g1773kcal82.1g38.3g143.7g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g4727kcal198.6g298g296.2g24.8g
Valittu annoskoko3320g2364kcal99.3g149g148.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna1660g1182kcal49.7g74.5g74.1g6.2g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754