Kananpojan jauhelihapihvit

400g Kananpojan paistijauhelihaa
1 dl ruiskorppujauhoja
1 kananmuna
2 dl vettä
40 g punaista paprikaa
2 ml valkopippuria
2 ml suolaa
1 ml cajun maustetta
2 rkl juoksevaa beceliä

laita korppujauhot turpoamaan veteen 15 min.
pilko sillä välin paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi, tarkista maku ja mausta halutessasi enemmän.

Paista pannulla kauniin ruskeaksi molemmin puolin :D
Tarjoa salaatin kera !

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1600g2240kcal272g0g128g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras400g1068kcal34g204.8g4g53.6g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 112g813kcal0g0.3g91.8g0g
Kananmuna kuoreton 240g342kcal30g0.7g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g9044kcal675.8g429.4g498.2g115.2g
Valittu annoskoko3320g4522kcal337.9g214.7g249.1g57.6g
Annoskoko puolitettuna1660g2261kcal169g107.4g124.6g28.8g
Arvot/100g100g136kcal10.2g6.5g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366376