Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Sipulikuutiot Apetit200g52kcal2.4g9.6g0.4g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g40g120kcal6.4g2.8g9.2g0g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Poronpaisti 2000g3642kcal616.4g0g128.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g8499kcal1251.8g25.2g374.4g0g
Valittu annoskoko3320g4249kcal625.9g12.6g187.2g0g
Annoskoko puolitettuna1660g2125kcal313g6.3g93.6g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478