Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g800g1761kcal85.6g4.8g136.1g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g1201g684kcal16.8g148.9g2.4g0g
Vesi1281g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g45g40kcal1.3g1.6g3.1g0.3g
Maustepippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6656g4971kcal207.4g310.6g283.2g0.6g
Valittu annoskoko3328g2485kcal103.7g155.3g141.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna1664g1243kcal51.9g77.7g70.8g0.2g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503