Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 704g2294kcal85.4g418.2g19.7g38.7g
Hiiva 96g72kcal12.6g1.1g0.4g6.6g
Vesi1280g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1248g3869kcal212.2g673.9g36.2g162.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6656g12469kcal620.4g2186.4g112.6g415g
Valittu annoskoko3328g6235kcal310.2g1093.2g56.3g207.5g
Annoskoko puolitettuna1664g3117kcal155.1g546.6g28.2g103.8g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149131