Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 1106g8021kcal13.2g4.4g898.9g0g
Sokeri 752g3052kcal0g751.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1294g4439kcal131.8g905.5g15.5g45.3g
Siirappi 177g533kcal0.2g131.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6656g32088kcal290.4g3584.2g1828.8g90.6g
Valittu annoskoko3328g16044kcal145.2g1792.1g914.4g45.3g
Annoskoko puolitettuna1664g8022kcal72.6g896.1g457.2g22.7g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579