Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.9g0g
Sipulikuutiot Apetit201g52kcal2.4g9.6g0.4g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g40g120kcal6.4g2.8g9.2g0g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Poronpaisti 2005g3650kcal617.9g0g128.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6656g8519kcal1254.8g25.2g375.2g0g
Valittu annoskoko3328g4260kcal627.4g12.6g187.6g0g
Annoskoko puolitettuna1664g2130kcal313.7g6.3g93.8g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478