Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g100g157kcal21.8g0g7.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.1g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g592kcal51.8g53.8g15.4g6.4g
Valittu annoskoko333g296kcal25.9g26.9g7.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna167g148kcal13g13.5g3.9g1.6g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839