Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)45g248kcal0.5g0.5g27.1g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl17g23kcal2.3g0.1g1.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai68g239kcal8.2g48.6g1.4g2.1g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio60g198kcal4.2g7.8g16.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g45g126kcal1.1g1.6g12.6g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl52g69kcal6.9g0.2g4.3g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6g20kcal0g4.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g2161kcal46.4g204.2g126g4.4g
Valittu annoskoko333g1080kcal23.2g102.1g63g2.2g
Annoskoko puolitettuna167g540kcal11.6g51.1g31.5g1.1g
Arvot/100g100g325kcal7g30.7g18.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259