Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 145g497kcal14.8g101.3g1.7g5.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 111g71kcal3.6g5.4g3.9g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%45g125kcal12.9g1.1g7.6g0g
Oliiviöljy 25g222kcal0g0g25.1g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g1849kcal63.2g219.8g76.6g10.2g
Valittu annoskoko333g924kcal31.6g109.9g38.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna167g462kcal15.8g55g19.2g2.6g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531