Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen113g156kcal21.4g0g7.9g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g14g16kcal0.7g3g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kukkakaali 141g34kcal2.5g3.1g0.4g3.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g42g152kcal11.8g0.8g11.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g815kcal74.4g16.8g48.6g7g
Valittu annoskoko333g407kcal37.2g8.4g24.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna167g204kcal18.6g4.2g12.2g1.8g
Arvot/100g100g122kcal11.2g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349