Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 169g128kcal3.2g26g0.3g1.7g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g84g106kcal4.2g2.4g8.9g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto42g139kcal11.4g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g773kcal39g61.2g38.8g4.8g
Valittu annoskoko333g387kcal19.5g30.6g19.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna167g193kcal9.8g15.3g9.7g1.2g
Arvot/100g100g116kcal5.9g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314