Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g163g372kcal31g0g27.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g23g62kcal1.7g11.2g1.1g2.3g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g82g53kcal2.6g3.9g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Korppujauho (X-tra)41g155kcal5.3g31g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g1354kcal87.4g92.4g70.2g4.6g
Valittu annoskoko333g677kcal43.7g46.2g35.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna167g339kcal21.9g23.1g17.6g1.2g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519