Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.4g0.5g1.4g
Margariini 60%, keskiarvo 30g161kcal0.1g0.1g18.1g0g
Juusto, keskiarvo 60g211kcal15.1g0.2g16.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 60g20kcal1.8g3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Tonnikala öljyssä 45g86kcal12.3g0g4.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 48g50kcal1.7g8.7g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g1465kcal82.4g79g90.2g5.6g
Valittu annoskoko333g733kcal41.2g39.5g45.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna167g366kcal20.6g19.8g22.6g1.4g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453