Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 39g158kcal0g39g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.3g0.5g1.4g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Mustikka metsä- 105g46kcal0.5g6.7g0.6g3.5g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki75g42kcal6.4g3.7g0.1g0g
Kaurahiutale 12g45kcal1.7g6.8g0.9g1.2g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g1383kcal34g167.8g59g12.2g
Valittu annoskoko333g691kcal17g83.9g29.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna167g346kcal8.5g42g14.8g3.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271