Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 188g366kcal35g0g25.3g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)56g101kcal10.7g0.1g6.2g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g11g13kcal0.3g0.6g0.9g0.2g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g1100kcal102.8g5.6g73.4g1.8g
Valittu annoskoko333g550kcal51.4g2.8g36.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna167g275kcal25.7g1.4g18.4g0.5g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164