Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Oliiviöljy 8.1g72kcal0g0g8.1g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton125g123kcal27.5g0g1.2g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g6.2g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g499kcal59.4g19.4g20g7.6g
Valittu annoskoko333g250kcal29.7g9.7g10g3.8g
Annoskoko puolitettuna167g125kcal14.9g4.9g5g1.9g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422051