Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g58g146kcal8.8g2.9g11.1g0.6g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper33g3.7kcal0.8g0.1g0g0.8g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g29g41kcal0.9g0.6g3.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g57g24kcal0.9g4.9g0.1g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g4.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g12g32kcal3.4g0g2.1g0g
Ruokakerma Valio 5%29g18kcal0.4g0.8g1.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper22g64kcal5.7g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana667g692kcal43g24g47.2g4.2g
Valittu annoskoko333g346kcal21.5g12g23.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna167g173kcal10.8g6g11.8g1.1g
Arvot/100g100g104kcal6.5g3.6g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306996