Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 3.3g10kcal0g2.4g0g0g
Keräkaali, 100g164g39kcal2g5.6g0.3g3.4g
Paistijauheliha 10%131g223kcal26.3g0g13.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g6.1g5.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Paprika, punainen11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana667g650kcal57.8g19.2g36.4g7.6g
Valittu annoskoko333g325kcal28.9g9.6g18.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna167g163kcal14.5g4.8g9.1g1.9g
Arvot/100g100g98kcal8.7g2.9g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330436