Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl8.1g72kcal0g0g8.1g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g125g155kcal4g5.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana667g562kcal11.4g31.4g43.2g9.8g
Valittu annoskoko334g281kcal5.7g15.7g21.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna167g141kcal2.9g7.9g10.8g2.5g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186015