Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1000g1570kcal217.9g0g71g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1500g1142kcal28.2g232.4g3g15g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 11g23kcal3.3g0.7g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g5919kcal517.6g538g153.2g64g
Valittu annoskoko3330g2960kcal258.8g269g76.6g32g
Annoskoko puolitettuna1665g1480kcal129.4g134.5g38.3g16g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839