Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g188g638kcal26.2g0g58.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g900g540kcal13.5g117g0.9g8.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Veripalttu (Tapola), annos 200g600g1374kcal66g102g96g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g5182kcal213.8g454g310.6g22.6g
Valittu annoskoko3330g2591kcal106.9g227g155.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna1665g1296kcal53.5g113.5g77.7g5.7g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337