Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)702g281kcal7.7g50.5g3.5g9.8g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g450g270kcal4.5g20.2g18g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha720g1195kcal136.7g0g72g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g360g90kcal3.6g20.5g0g9g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Chili mausteseos, Old El Paso9g25kcal0.7g4.4g0.5g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 720g695kcal21.7g141g2.3g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g5305kcal359.2g507.8g194g69.4g
Valittu annoskoko3330g2652kcal179.6g253.9g97g34.7g
Annoskoko puolitettuna1665g1326kcal89.8g127g48.5g17.4g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185