Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g200g1080kcal0.4g0.6g120g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen700g231kcal23.1g34.3g0g0g
Raparperi, tuore1000g310kcal7g55g1g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g13154kcal250.6g2314g283.4g82.8g
Valittu annoskoko3330g6577kcal125.3g1157g141.7g41.4g
Annoskoko puolitettuna1665g3289kcal62.7g578.5g70.9g20.7g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669