Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31165g757kcal128.2g48.9g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 769g1097kcal96.1g2.3g78.8g0g
Hermesetas, annos 5g117g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml233g49kcal18.9g0g0.7g0.2g
Kookoshiutale 117g770kcal9.5g7.5g75.2g19g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 932g2584kcal18.6g28g261g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g10514kcal542.6g173.4g838.4g38.4g
Valittu annoskoko3332g5257kcal271.3g86.7g419.2g19.2g
Annoskoko puolitettuna1666g2629kcal135.7g43.4g209.6g9.6g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512