Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 935g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 994g4034kcal0g992.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton935g196kcal2.8g15g0g0.9g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g468g2053kcal17.3g12.2g215.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g12566kcal40.2g2040g430.2g1.8g
Valittu annoskoko3332g6283kcal20.1g1020g215.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna1666g3142kcal10.1g510g107.6g0.5g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113