Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)910g246kcal11.8g43.7g1.8g15.5g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g1400g3990kcal196g7g350g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g196g176kcal5.9g6.9g13.7g1.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%700g1120kcal18.9g18.9g105g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g126g479kcal1.3g115.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g12022kcal467.8g384.8g942.2g33.8g
Valittu annoskoko3332g6011kcal233.9g192.4g471.1g16.9g
Annoskoko puolitettuna1666g3006kcal117g96.2g235.6g8.5g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982