Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2449g680kcal29.1g99.4g4.9g51.4g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Voi 40% rasvaa 35g131kcal0.7g0.7g14.2g0g
Piirakkataikina Sunnuntai700g2589kcal35g223.9g174.9g14g
Siirappi, tumma53g168kcal0.1g38.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g7194kcal132.2g734.8g388.4g134g
Valittu annoskoko3332g3597kcal66.1g367.4g194.2g67g
Annoskoko puolitettuna1666g1799kcal33.1g183.7g97.1g33.5g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903