Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 480g509kcal19.2g93g4.3g8.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 800g825kcal27.6g144g8.5g23.2g
Salaatti, jäävuori tuore400g40kcal4.4g3.2g0.8g4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)32g6.4kcal0g2.1g0g0g
Tonnikala vedessä 740g773kcal166.1g0g11.1g0g
Purjosipuli 280g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Omena, keskikokoinen 200g560g190kcal1.1g39.8g1.7g10.1g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g4839kcal448.2g578.4g54.2g109.6g
Valittu annoskoko3332g2419kcal224.1g289.2g27.1g54.8g
Annoskoko puolitettuna1666g1210kcal112.1g144.6g13.6g27.4g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211