Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1602g2051kcal238.7g0g144.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g112g303kcal8.4g54.9g5.6g11.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 401g257kcal12.8g19.3g14g0g
Korppujauho 100g367kcal10.5g75g1g5.3g
Kananmuna kuorineen punnittu360g454kcal39.6g1.1g32.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g60g541kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g8051kcal625.2g319.8g515.4g39.8g
Valittu annoskoko3336g4026kcal312.6g159.9g257.7g19.9g
Annoskoko puolitettuna1668g2013kcal156.3g80g128.9g10g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422