Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 511g2074kcal0g510.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 781g2681kcal79.6g547g9.4g27.3g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Flora margariini 60, annos 10g200g1082kcal0.4g0.6g120.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen701g231kcal23.1g34.4g0g0g
Raparperi, tuore1002g311kcal7g55.1g1g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g13178kcal251g2318.4g283.8g83g
Valittu annoskoko3336g6589kcal125.5g1159.2g141.9g41.5g
Annoskoko puolitettuna1668g3295kcal62.8g579.6g71g20.8g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669