Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)1082g335kcal19.5g64.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kanaliemi laimennettu 301g30kcal0.8g1.3g2.4g0.1g
Herkkusieni 301g48kcal6.3g0.9g1g4.5g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g1082g757kcal162.3g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g2672kcal392.4g193.2g24.6g27.2g
Valittu annoskoko3336g1336kcal196.2g96.6g12.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna1668g668kcal98.1g48.3g6.2g6.8g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207280