Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra2404g1924kcal408.7g24g24g0g
Voi 301g2180kcal3.6g1.2g244.3g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g120g699kcal26.3g11.4g60.8g12.5g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g180g1033kcal31.9g12.6g89.4g21.3g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g12614kcal1023.6g100.4g904.8g67.6g
Valittu annoskoko3336g6307kcal511.8g50.2g452.4g33.8g
Annoskoko puolitettuna1668g3154kcal255.9g25.1g226.2g16.9g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136