Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g1197g2872kcal82.6g458.4g75.4g35.9g
Vuohenjuusto President 10%449g857kcal107.7g9g44.9g0g
Basilika, tuore299g120kcal9.3g15g2.4g11.7g
Valkosipuli 30g32kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1197g243kcal7.2g45.5g3.6g16.8g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g30g50kcal0g3g5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Pestokastike, yrttikastike 120g585kcal9.8g1.7g59.8g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g9787kcal438g1075g412.6g139.6g
Valittu annoskoko3336g4894kcal219g537.5g206.3g69.8g
Annoskoko puolitettuna1668g2447kcal109.5g268.8g103.2g34.9g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511