Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green451g1465kcal108.2g220.9g4.5g54.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1112g389kcal11.1g75.6g5.6g15.6g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1202g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha301g499kcal57.1g0g30.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Lehtikaali 120g48kcal4.1g4.9g0.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g4883kcal365g617.2g82.4g149.4g
Valittu annoskoko3336g2442kcal182.5g308.6g41.2g74.7g
Annoskoko puolitettuna1668g1221kcal91.3g154.3g20.6g37.4g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012