Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 675g514kcal12.7g104.7g1.4g6.8g
Bataatti, kuorittu 293g237kcal4.6g49.2g0.1g8.8g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Kanasuikale hunajamarinoitu900g1170kcal162.1g19.8g54.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti338g611kcal9.1g40.5g47.3g0g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g450g495kcal81g9g13.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P563g338kcal5.6g25.3g22.5g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6678g6808kcal554.4g510.4g279.8g42.2g
Valittu annoskoko3339g3404kcal277.2g255.2g139.9g21.1g
Annoskoko puolitettuna1670g1702kcal138.6g127.6g70g10.6g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852