Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli 124g38kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Rypsiöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Vesi1577g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g63g57kcal1.9g2.2g4.4g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1126g282kcal14.6g47.3g2.3g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Timjami 2.3g6.4kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Chili, jauhettu (), annos 6g4.5g16kcal0.6g2.5g0.8g1.5g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g158g410kcal15.8g74.1g4.7g8g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton225g360kcal18g9g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6678g2998kcal108.4g308.8g145g27.6g
Valittu annoskoko3339g1499kcal54.2g154.4g72.5g13.8g
Annoskoko puolitettuna1670g750kcal27.1g77.2g36.3g6.9g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175