Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Punajuuri 38g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g28g73kcal7.6g0g4.8g0g
Cashewpähkinä 19g108kcal3.8g3.5g8.7g0.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g94g113kcal3.2g3.4g9.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g1214kcal87g19g87.2g3.2g
Valittu annoskoko334g607kcal43.5g9.5g43.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna167g304kcal21.8g4.8g21.8g0.8g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853