Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Omena, keskikokoinen 200g45g15kcal0.1g3.2g0.1g0.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Soijakastike4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.8g0g0.4g
Kaali, valkokaali45g10kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Possun Ulkofile, 100g45g56kcal9.4g0g2g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g4.5g15kcal0.9g0g1.3g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.4g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g453kcal25.6g32.2g23.8g8.2g
Valittu annoskoko334g226kcal12.8g16.1g11.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna167g113kcal6.4g8.1g6g2.1g
Arvot/100g100g68kcal3.8g4.8g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246