TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)73g202kcal8g37.1g2.1g2g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)117g325kcal21g0g26.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g20g4kcal0.1g0.8g0.1g1.2g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%32g73kcal9.2g0.8g3.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%58g70kcal1.7g2.6g5.8g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g1441kcal80.4g85.4g86g7.6g
Valittu annoskoko334g721kcal40.2g42.7g43g3.8g
Annoskoko puolitettuna167g360kcal20.1g21.4g21.5g1.9g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945