Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g88g236kcal14g0g20.1g0g
Lohifilee 225g440kcal42.1g0g30.4g0g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.5g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 15g4.1kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g1373kcal113.6g2g101.4g1.6g
Valittu annoskoko334g686kcal56.8g1g50.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna167g343kcal28.4g0.5g25.4g0.4g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391