Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g79g68kcal13.2g1.8g0.6g0g
Kvinoa, jyvät44g164kcal5.7g30.2g2.6g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Persilja 22g6kcal0.3g0.2g0g1.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g22g86kcal7.2g0g6.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g736kcal55.8g69.8g24.8g9.2g
Valittu annoskoko334g368kcal27.9g34.9g12.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna167g184kcal14g17.5g6.2g2.3g
Arvot/100g100g110kcal8.3g10.4g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395