Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus73g248kcal16.8g38.7g2.7g4.4g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Jalopeno, Rainbow 100g2.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g53g18kcal0.5g3.6g0.3g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)29g47kcal0.8g0.8g4.4g0g
Tonnikala vedessä 37g39kcal8.3g0g0.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g24g62kcal7.1g0.5g3.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g867kcal68.4g92.6g24g11g
Valittu annoskoko334g433kcal34.2g46.3g12g5.5g
Annoskoko puolitettuna167g217kcal17.1g23.2g6g2.8g
Arvot/100g100g130kcal10.2g13.9g3.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644