Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g3.5g3.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Mantelirouhe, 1 rkl7g41kcal1.5g0.4g3.5g0.8g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl18g8.7kcal0g1.9g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g88g53kcal0.3g13.1g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä44g74kcal0.4g19.3g0.4g0g
Flora Vanilla 12%88g166kcal3.9g14g10.5g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g88g57kcal9.6g3.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g805kcal31.6g106.6g29.4g2.4g
Valittu annoskoko334g403kcal15.8g53.3g14.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna167g201kcal7.9g26.7g7.4g0.6g
Arvot/100g100g120kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301