Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g247kcal1.5g2.2g26.2g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)10g8kcal0.3g1.9g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa25g75kcal5.7g0g5.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g25g70kcal4.7g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g1126kcal55.6g14g92.8g7.4g
Valittu annoskoko335g563kcal27.8g7g46.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna167g282kcal13.9g3.5g23.2g1.9g
Arvot/100g100g168kcal8.3g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366